opc_loader

Wensenlijst

Mind The Gap

Mind The Gap

MIND THE GAP Behang 2018 Designer Wallpaper Collection is een prachtige uiteenlopende collectie. De behangcollectie is zeer breed en bestaat o.a. uit dessins van apen, borden, Great Gatsby print, olifanten, jute, pauwenveren, vissen en tulpen. Inmiddels zijn er 4 behangcollecties en 1 stoffencollectie. Bijvoorbeeld een ode aan de prachtige Pompeii en het antieke Egypte, prachtige tekeningen en texturen van stoffen. Tevens is er ook een moderne verzameling in de collectie te vinden, afgeleid uit het Art Deco tijdperk. Als u nog niet onder de indruk bent zijn er ook nog eens fantastische ontwerpen te vinden uit Suriname, Marokko, Italië en Afrika. Het MIND THE GAP behang 2018 is opvallend en origineel en geeft direct een statement aan uw interieur. Er zitten ook genoeg leuke behangen tussen voor de kinderkamer. Vintage stijl en eclectisch.

De collectie is zeer uiteenlopend maar de rode lijn is 'out of the box'. Behang met een artistieke twist, rijk aan details en met hoogwaardige afwerking. Ook perfect toe te passen in winkels, horeca gelegenheden of in de kinderkamer.

De levertijd van dit behang is 2 weken. Op verzoek kunnen ook langere banen worden gemaakt dan 300 cm (wanneer uw wand hoger is dan 300 cm)

Artikel 1 tot 32 (van de 1049 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 32 (van de 1049 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles